HATÁSMECHANIZMUS

A mai túlhajszolt, stresszes időkben sok ember számára egyre nehezebb a megnyugvás, lazítás és az elalvás egy megerőltető nap után. Aki nem szeretne azonnal tablettákhoz nyúlni, próbálja ki a természetes illatokat, amelyek a népi gyógyászatban évszázadok óta beváltak. Az olyan természetes olajoknak, illatoknak, mint például a levendula bizonyított a nyugtató hatása, segít kikapcsolni és ellazulni is.

Az ultrahangos aroma DIffúzor a hideg vízporlasztás elvén működik, így a kedvenc illóolajok megőrzik legerősebb hatásukat

CSENDES MŰKÖDÉS

NAGY KAPACITÁS

HANGULATVILÁGÍTÁS

AROMATERÁPIA

Streamline Mountain Design

  • USB csatlakozás
  • Ultrahangos légnedvesítés
  • Kettős ködkivezetés
  • Állítható 7 színű LED világítás
  • Automatikus kikapcsolás
  • Nagy kapacitás

ÁLOMBA RINGATÓ OLAJAINK

"ÉDES ÁLOM" ILLATKOMPOZICIÓ

Kellemesen átmelegítő, ellazító illat 100%-os tisztaságú, természetes illóolajokból vaníliával, naranccsal és grapefruittal. Ez a BIO illatkompozíció meghitt kuckóvá varázsolja lakását egy hosszú, fárasztó nap után. Használat: Cseppentsük illatkőre vagy vízben oldva bármilyen illatlámpába, aromamécsesbe, diffuzorba.

"JÓ ALVÁST" ILLATKOMPOZICIÓ

A TAOASIS eredeti „Jó alvást!” illatkompozícióját alváslaborokban tesztelték és egyedülálló összetételének köszönhetően sok éve bizonyít kicsik és nagyok körében egyaránt. A már tradícionális márkanévnek számító illatot eredetileg kisgyermekek számára fejlesztette ki a cég, ezért még ma is egy különlegesen finoman összehangolt kompozíció. A gyengéd levendulaillat mellett az „Jól alvást!” kompozíció további ellazító illatjegyeket is tartalmaz, mint a narancshéj, valamint szedatív hatású virágos illatokat és vaníliát. 100 %-ban természetes illatkompozíció minősített bio-olajokból.

"ÉREZD A NYUGALMAT" ILLATKOMPOZICIÓ

A Baldini „Érezd a nyugalmat!” illatkompozíció egy ellazító, nyugtató illat levendulával, naranccsal és benzoéval. Ez a virágos-friss illatkompozíció segít megnyugodni és megtalálni a belső békét.

Close Menu
×
×

Cart