HATÁSMECHANIZMUS

A mai túlhajszolt, stresszes időkben sok ember számára egyre nehezebb a megnyugvás, lazítás és az elalvás egy megerőltető nap után. Aki nem szeretne azonnal tablettákhoz nyúlni, próbálja ki a természetes illatokat, amelyek a népi gyógyászatban évszázadok óta beváltak. Az olyan természetes olajoknak, illatoknak, mint például a levendula bizonyított a nyugtató hatása, segít kikapcsolni és ellazulni is.

Az ultrahangos aroma DIffúzor a hideg vízporlasztás elvén működik, így a kedvenc illóolajok megőrzik legerősebb hatásukat

KIEMELT TERMÉKÜNK

Streamline Mountain Design

  • USB csatlakozás
  • Ultrahangos légnedvesítés
  • Kettős ködkivezetés
  • Állítható 7 színű LED világítás
  • Automatikus kikapcsolás
  • Nagy kapacitás

CSENDES MŰKÖDÉS

NAGY KAPACITÁS

HANGULATVILÁGÍTÁS

AROMATERÁPIA

KONCENTRÁLÁST TÁMOGATÓ OLAJAINK

"JÓ TANULÁST " ILLATKOMPOZICIÓ

100%-ig természetes illatkompozíció, amely bio illóolajok és bio-alkohol keveréke levendulával és citrommal. A világ legnagyobb, tudományosan is támogatott aromaterápiás vizsgálatában a “Dufte Schule” projektben közel ezer diákon tesztelték 2005 és 2010 között a több éves kutatómunkával kialakított “Jó tanulást!” illatkeveréket. A vizsgála eredménye önmagáért beszél: 46%-a a viszgálaban résztvevő tanulóknak a motváció javulását észlete* 41%-uknak javult a koncentráló képessége* 35%-uk javította a tanulmányi eredményét* 38%-ban csökkent az iskolai agresszivitás* (* igazolt és dokumentált tanulmányi eredmények)

"ÉBERSÉG" ILLATKOMPOZICIÓ

.100 % tisztaságú természetes illóolajok keveréke. Segíti a koncentrációt és a figyelmet, ugyanakkor nyugtat stresszes helyzetekben. Citrommal, grapefruittal és kubebával. Használat: Cseppentsük illatkőre vagy vízben oldva bármilyen illatlámpába, aromamécsesbe, diffuzorba. Aromamasszázshoz, csak hígítva, 8-10 csepp illatkeverék 50 ml bázisolajba (pl. mandula).

Close Menu
×
×

Cart