HATÁSMECHANIZMUS

Az illat gyakorlatilag bármit képes áthatni. Lebontja a belső határokat és oldja a pszichikai feszültségeket, miközben kinyitja a kapukat az érzékek rejtélyes világa felé. Szinte azonnal a jelenre irányítja a tudatunkat és befogadóvá tesz minket a szerelem mámorító varázsával szemben. Afrodiziákumként az ősi kultúrákban már több ezer éve is használták. Segít a depresszió, a frigiditás és az impotencia leküzdésében. 

Az ultrahangos aroma Diffúzor a hideg vízporlasztás elvén működik, így a kedvenc illóolajok megőrzik legerősebb hatásukat

LEGIZGATÓBB VÁGYKELTŐ OLAJAINK

JÁZMIN

A jázmin a holdfény a ligetben, és az éjszaka királynője. Az egyéb ázsiai kultúrákban, főleg Kínában és az arab világban, a virágzó jázmint az érzéki szerelem élő szimbólumaként tisztelték. Nem csoda, hiszen a friss jázmin virágos, édes és varázslatos illata ellenállhatatlan, szinte mágikusan magával ragadó. A jázmin illóolaj viszonylag magas ára mögött az a tény áll, hogy kb. egy tonna (1.000 kg) jázmin virágból lehet kinyerni 1 kilogramm tiszta illóolajat.

YLANG YLANG

Kellemesen átmelegítő, ellazító illat 100%-os tisztaságú, természetes illóolajokból vaníliával, naranccsal és grapefruittal. Ez a BIO illatkompozíció meghitt kuckóvá varázsolja lakását egy hosszú, fárasztó nap után. Használat: Cseppentsük illatkőre vagy vízben oldva bármilyen illatlámpába, aromamécsesbe, diffuzorba.

Streamline Mountain Design

  • USB csatlakozás
  • Ultrahangos légnedvesítés
  • Kettős ködkivezetés
  • Állítható 7 színű LED világítás
  • Automatikus kikapcsolás
  • Nagy kapacitás

CSENDES MŰKÖDÉS

NAGY KAPACITÁS

HANGULATVILÁGÍTÁS

AROMATERÁPIA

Close Menu
×
×

Cart